O meniSlađana Živković je psiholog, psihoterapeutkinja, majka, inicirana Mesečeva majka, dula, plesačica 5 ritmova. Svi putevi koji su ostavili u njoj traga lično i profesionalno uverili su je da su telo i duša neraskidiva celina.

Pisala je o značaju percipiranja sopstvenog tela za uspeh kontrole dijabetesa, o bolimiji iz feminističke perspektive, o porođaju i postnatalnom stresnom poremećaju, o pričanju priče kao načinu da se prati grupni edukativni proces. 

Iz želje da se na inovativan način bavi vezom duše i tela osnovala je festival Telo kao životni kompas (Telo kao životni kompas) u cilju držanja pozornice za integraciju akademskih psihoterapijskih znanja i alternativne medicine, umetničkih praksi i isceljujućih tradicija. 

Pratila je sebe kako se nezaustavljivo menja kroz tri trudnoće - jedan gubitak i dva rođenja. Praktičarka je i trener Autogenog treninga koji joj je doneo dosta mira, snage i odmora kada ga u svakodnevici majke male dece, nije imala.

Inicirana je Moon Mother (Womb blessing - Blagoslov materice Srbija) sa jakom željom da pomogne ženama da otkriju svoja zapostavljena lica, snagu i istinu koju nosi njihova materica i nauče da vode svoj život ispunjene tom snagom. 

Otkrila je Rosen terapiju dodirom i edukuje se dalje u ovoj tehnici. Postala je dula, informativna, emotivna i fizička podrška ženama pre, tokom i neposredno nakon porođaja (Dula). Zanima je da u svoju profesionalnu praksu uključi više komplementarne isceljujuće modele vibracione medicine.

U pokretanju je programa Negovanonica 1 i 2.: MMzaM (Momenat mira za Mame) i MuM (Materica u meni)

Ima sina i ćerku i živi u Beogradu.


Ples 5 ritmova
 


Rosen terapija dodirom (titl aktivirati pritiskom na dugme dole desno)


Inicirana Mesečeva majka od strane Mirande Grej začetnice pokreta Globalni blagoslov materice

Коментари

Популарни постови