понедељак, 01. мај 2017.

O meni


Slađana Živković je psiholog, psihoterapeutkinja, majka, plesačica 5 ritmova( Gabrijel Rut o Plesu pet ritmova). Iz jake potrebe da nađe što više načina negovanja i razumevanja sebe i drugih išla je različitim putevima. 

Pisala je o značaju percipiranja sopstvenog tela za uspeh kontrole dijabetesa, o bolimiji iz feminističke perspektive, o porođaju i postnatalnom stresnom poremećaju, o pričanju priče kao načinu da se prati grupni edukativni proces. 

Pratila je sebe kako se nezaustavljivo menja kroz tri trudnoće - jedan gubitak i dva rođenja.

Shvatila je da se sva njena traganja ulivaju u jednu tačku a to je veza duše i tela pa je osnovala festival Telo kao životni kompas (Telo kao životni kompas) u cilju držanja pozornice za integraciju akademskih psihoterapijskih znanja i alternativne medicine, umetničkih praksi i isceljujućih tradicija.  Posle pet godina festival je u procesu promene modela rada ka Prisutnom iscelitelju.

Praktičarka je Autogenog treninga koji joj je doneo dosta mira, snage i odmora kada ga u svakodnevici nije imala. Piše fb stranu Rupa na saksiji () kratke zapise iz svakodnevnog života - što joj mnogo znači da rečima fotografiše sebe spolja i iznutra, onda kada nema baš mnogo vremena za duge i plodne razgovore sa sobom.

Inicirana je Moon Mother (Blagoslov materice Srbija) sa jakom željom da pomogne ženama da otkriju svoja zapostavljena lica, snagu i istinu koju nosi njihova materica i nauče da vode svoj život ispunjene tom snagom. 

Otkrila je Rosen terapiju dodirom i edukuje se dalje u ovoj tehnici. Zanima je da u svoju profesionalnu praksu uključi više komplementarne isceljujuće modele vibracione medicine.

U pokretanju je programa Negovanonica 1 i 2.: MMzaM (Momenat mira za Mame) i MuM (Materica u meni)

Ima sina i ćerku i živi u Beogradu.
 
Ples pet ritmova

Нема коментара:

Постави коментар